Medlemskap


Sommar 2013 460

Bli Medlem i Skeppslaget!

Viking Plym har ett eget skeppslag – Täby Vikinga Skeppslag. Om du är intresserad av att hålla denna unika kulturklenod i sjödugligt skick och vara med om att segla henne har du hittat rätt.
Vi har både kvinnor och män i skeppslaget. Du bör helst ha sjövana och är Du kunnig i båtvård är det en fördel. Viktigast dock att Du är beredd att ställa upp när det behövs.
Som medlem i TVS får du regelbundna medlemsutskick om våra olika aktiviteter, möjlighet att deltaga på desamma samt chansen att boka Viking Plym för egna aktiviteter (förutsatt att besättning kan anordnas)
Låter detta intressant??

Skicka ett mejl till medlem@vikingplym.se och berätta lite om dig själv. Eller betala in medlemsavgiften (200 SEK, 300 kronor för familjemedlemskap och 100 kronor för juniorviking <25 år) direkt på bankgiro 425-1302

– glöm ej att skriva dit namn/address. För närvarande har vi endast medlemmar kring Täby/Stockholm – vill ni vara med och hjälpa till underlättar det men vi välkomnar givetvis medlemmar som vill vara med och stödja oss varhelst ni bor.